11. 4. Od 19.00 K farma Žežice

klubový večer:

Vzpomínka na Karla Kryla

při příležitosti nedožitých 75. narozenin

(čas a seskupení budou včas upřesněny)

4. 4. Od 18.00 Kino Příbram

Fest:

Expediční kamera

Výpravy do nitra džungle i pouště, neuvěřitelné výkony na skalách, plavby přes oceány i po divokých řekách, adrenalinové šílenství, návštěvy domorodých kmenů, stovky uběhnutých kilometrů i putování na dvou kolech, outdoorové hvězdy i neznámí a přesto úžasní cestovatelé, to vše máte možnost zažít během festivalu.
Promítání můžete navštívit na dvoustovce míst v České republice i na Slovensku. Přijďte nasát atmosféru dálek, obdivovat pozoruhodné výkony a načerpat inspiraci ke svým cestám. V Příbrami opět se spolkem a hlavně naším milým Kinem Příbram a jeho skvělým manažerem Martinem Machatou!

Expediční kamera je filmový festival, který již od roku 2009 přináší do kin ty nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy z mezinárodní i domácí produkce.

28. 3. Od 18.00 Hostinec Sebastopol

přednáška Aleše Opekara a Radka Diestlera:

Regionální bigbít

Zasvěcený výklad o mimopražské rockové hudbě 60.- raných 90. let 20. století s hudebními ukázkami. Slovem provází muzikolog, hudební historik, zakladatel Popmusea dr. Aleš Opekar a rockový archivář a literát Radek Diestler.

Vstupné 80 Kč. Předprodej vstupenek od 1. 3. 2019: Restaurace Na Hradbách, Brdský spoj (redakce), rezervace možná též e-mailem na kolodey@seznam.cz
Pivo zajištěno, afterparty možná!