20. 6. Od 19:00 K farma

Bylo nás šest, Petr Vašina:

Bylo nás šest a Petr Vašina na K farmě

V předposledním červnovém týdnu budete mít jedinečnou možnost navštívit dvojkoncert kapely Bylo nás šest a nestora příbramské hudební scény Petra Vašiny.
Těšíme se, že kombinace irských lidovek v podání BN6 a písní v podání Petra Vašiny s jeho kytarou a foukačkou nám všem navodí tu správnou předprázdninovou atmosféru a potěší všechny příznivce dobré muziky.

25. 5. Od 10.00 do 17:00 hráz Hořejší Obory

Setkání muzikantů, divadelníků a jiných pouličních umělců:

KORZO OBORA

10. ročník oblíbené akce

10.00___hlavní____Blue Vibes____ rock

11.00___vedlejší____Bylo nás šest____ irish pub

12.00___hlavní____Ponožky pana Semtamťuka____ Korzo folk

13.00___vedlejší____Knírek____ shoe gazers

13.30___vedlejší____UKUGANG____ skautky & ukulele

14.00___hlavní____For Evegreens____ swing orchestra

15.00___vedlejší____Molotow Moloch____ Mladí ladí jazz

16.00___hlavní____AXIAL____ domácí legenda

Divadelní stage :

11.00___Zalezlíci

11.30___vystoupení FIT Senior___sbor

13.00___Ruda Hancvencl___Malý, hubený a jednooký

15.00___Ruda Hancvencl___Hvězdné dálky

Upekla ◌ Kaférna ◌ Nanuky Juicee ◌ kovář Roman Pausch ◌ Alka ◌ Čerstvé pivo – 12ventil ◌ Vinotéka Bobule ◌ knižní bazar ◌ Fit Senior ◌ dětský koutek ◌ rybáři ◌ drobnosti z půdy ◌ a další…

11. 4. Od 19.00 K farma Žežice

klubový večer:

Vzpomínka na Karla Kryla

při příležitosti nedožitých 75. narozenin

(čas a seskupení budou včas upřesněny)

4. 4. Od 18.00 Kino Příbram

Fest:

Expediční kamera

Výpravy do nitra džungle i pouště, neuvěřitelné výkony na skalách, plavby přes oceány i po divokých řekách, adrenalinové šílenství, návštěvy domorodých kmenů, stovky uběhnutých kilometrů i putování na dvou kolech, outdoorové hvězdy i neznámí a přesto úžasní cestovatelé, to vše máte možnost zažít během festivalu.
Promítání můžete navštívit na dvoustovce míst v České republice i na Slovensku. Přijďte nasát atmosféru dálek, obdivovat pozoruhodné výkony a načerpat inspiraci ke svým cestám. V Příbrami opět se spolkem a hlavně naším milým Kinem Příbram a jeho skvělým manažerem Martinem Machatou!

Expediční kamera je filmový festival, který již od roku 2009 přináší do kin ty nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy z mezinárodní i domácí produkce.

28. 3. Od 18.00 Hostinec Sebastopol

přednáška Aleše Opekara a Radka Diestlera:

Regionální bigbít

Zasvěcený výklad o mimopražské rockové hudbě 60.- raných 90. let 20. století s hudebními ukázkami. Slovem provází muzikolog, hudební historik, zakladatel Popmusea dr. Aleš Opekar a rockový archivář a literát Radek Diestler.

Vstupné 80 Kč. Předprodej vstupenek od 1. 3. 2019: Restaurace Na Hradbách, Brdský spoj (redakce), rezervace možná též e-mailem na kolodey@seznam.cz
Pivo zajištěno, afterparty možná!